zondag 17 juni 2007

Wilde achtervolging van de Shoes


Deze beatgroep uit Zoeterwoude die erg populair was in de jaren zestig, hier in beeld met alles behalve schoenen. Maar wat moet die fiets nou toch bij die racewagen. Willen ze zo de achtervolging inzetten op de voetstappen van de tijger? En moet dat handgebaar snelheid voorstellen? LOL!

5 opmerkingen:

 1. Kijk eens goed vlak boven dfe radiator van de racewagen. Jawel, vaderlandsch fabrikaat uit Eindhoven, waarschijnlijk voorzien van Variomatic.
  Deze ontdekking maakt mijn eerdere vermoeden dat het singletje gesponsord is door Esso ('Stop een Tijger in uw Tank') wat minder geloofwaardig.

  VDW

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja VDW, dat dacht ik ook. Alleen zou Esso zich willen afficheren met een raceauto die nauwelijks harder dan een fiets gaat? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom zei ik ook: dat DAF-logo maakt sponsoring door ESSO onwaarschijnlijk.

  ESSO zou ook eerder een bekende groep als Tee Set sponsoren.
  Hoewel de tourbus van Tee Set destijds de luxewagen van ESSO's toenmalige PR & Communicatieman Joh. Diepraam lelijk lelijk raakte in de linkerflank!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou las ik op een website van het Popinstituut dat ze daadwerkelijk reclame gemaakt hebben voor Esso Mix... brommerbenzine! Dat verklaar waarom de brommer de raceauto bijna inhaalt. Dus toch humor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de plaat in huis en het is inderdaad reclame voor ESSO Mix. Een tijger in je tank dus. NU nog even een platenspeler scoren en ik zal de tekst hier eens tikken.

  BeantwoordenVerwijderen

Adverteren bij Daisycon