zondag 24 juni 2007

The Music Boys bekennen kleur

Onbegrijpelijk. Blank of zwart - dat moet om de discriminatie gaan. Maar op de foto: alleen maar witte Boys te zien! En wie zijn die kinderen in die onbegrijpelijke kleren? De Music Boys? Of zijn die oudere jongens in hun showbloezen de Music Boys? En wat moet die kamerplant daar op de hoes?

5 opmerkingen:

 1. Die kleine witte boy, ben ik. En ik ben niet wit... En die blonde boy is een meid...
  En onbegrijpelijke kleren..? Mode jongen. Wat voor kleren hadden jullie zelf aan in 1982? Die gast met z'n accordeon is de music boy, die ander een ingehuurde acteur. En die kamerplant is een erfstuk, heb ik zelfs nog steeds in de kamer staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie. Ja ik zag er nog erger uit, in 1982! Maar dat is ook het komische ;-)

   Verwijderen
  2. Dank voor je reactie. Ja ik zag er nog erger uit, in 1982! Maar dat is ook het komische ;-)

   Verwijderen
 2. Als jij echt het kleine jongetje zou zijn zou je weten dat de jongen met de accordeon en de andere jongen - nl de drummer - samen de music boys zouden vormen. Het meisje is het nichtje van de drummer en het (gekleurde) jongetje was het zoontje van een vriendin! De kamerplant was een geweldig(?!) idee van de fotograaf. En ik kan het weten want ik was erbij. En Pieter? Zouden blanke (of zoals jij ze noemt witte) mensen niet over discriminatie mogen zingen? Dat is pas discriminatie! Mensen die over de dood zingen zijn toch ook niet dood? Beetje kortzichtig vind ik dit. De jongens hebben trouwens lokaal monsterlijk gescoord met dit nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bravo,mensen! Alleen op deze manier krijgen we werkelijk alles te weten uit de krochten van onze vaderlandsche muziekgeschiedenis! Dank en hulde hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Adverteren bij Daisycon